≡ Menu
Home » TipTaxi » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Combinatieritten
Uitsluitend op uw verzoek zijn combinatieritten mogelijk. Voorbeeld: als u met vrienden, familie of collega’s reist die op verschillende adressen wonen. Een prijsopgave kunnen wij snel voor u berekenen.

Vertragingen onderweg
TipTaxi kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist. U kunt er van op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Terugkomst op Schiphol
In geval van vertragingen kunt u er op rekenen dat wij deze nauwlettend in de gaten houden. Na aankomst op Schiphol dient u zich zo snel mogelijk te melden bij uw chauffeur, bij het meeting point in Schiphol Plaza. Indien u met een andere vlucht terug keert op Schiphol dan dient u dat tijdig aan ons door te geven.

Betalingswijze
Wij accepteren alle creditcards zoals, American Express, Visa, Eurocard Mastercard en Dinersclub. Maar natuurlijk kunt u ook contant betalen.

Privacy bescherming
TipTaxi  houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal TipTaxi uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate bescherming zorgdragen.

Helaas wordt er ondanks al onze goede bedoelingen en zorgen toch wel eens een fout gemaakt. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u dit bij ons kenbaar maakt, zodat wij iets aan de klacht kunnen doen.
Wij nemen uw klacht zeer serieus en hopen de service hierdoor te kunnen verbeteren.

Een melding van een klacht maken doet u naar ons te mailen naar contact@tiptaxi.nl. Indien gewenst heeft u altijd de mogelijkheid om anoniem te blijven.

Call Now Button