≡ Menu
Home » Schiphol Airport

Schiphol Airport

Schiphol vervoer:

Heenreis
Tussen het afhalen en het bereiken van uw bestemming is er ruimschoots de tijd om eventuele onvoorziene vertragingen op te vangen. Niettemin hopen wij dat u op het overeengekomen uur vertrekkensklaar bent. U wordt afgehaald aan huis, op het adres zoals eerder werd afgesproken tijdens de reservatie.

Terugreis
Na het ontvangen van de bagage en het vervullen van de douaneformaliteiten komt u aan in de aankomsthal van de luchthaven. Afhankelijk van welke luchthaven zal de chauffeur op u wachten bij een afgesproken plek of bij het “Meeting Point”, uiteraard voorzien van een duidelijk bord met daarop uw (bedrijfs)naam. De chauffeur zal direct naar het afgesproken adres vertrekken.

De chauffeur wacht op u bij een afgesproken plek of bij het “Meeting Point”, uiteraard voorzien van een duidelijk bord met daarop uw (bedrijfs)naam. De chauffeur zal direct naar het afgesproken adres vertrekken.

Schiphol Airport:
Bij het “Meeting Point” in arrivals, Schiphol Plaza.
Volg de bordjes naar de grote rood/witte kubus.

Bij problemen met de bagage of douane vragen wij u vriendelijk onze diensten onmiddellijk te verwittigen zodat we de chauffeur kunnen informeren over dit oponthoud.

Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer dient u dit steeds te melden aan onze diensten zodoende we tijdig nieuw vervoer kunnen organiseren en dat er geen nodeloze wachttijden ontstaan. Wachttijden veroorzaakt door de klant kunnen in sommige gevallen aangerekend worden.

Call Now Button